Vaxa, raka, epilera, vad ska man välja?

Det här med att ta bort kroppsbehåring, det är inte det enklaste att veta vilken metod man ska välja! Det finns ju en massa metoder som lovar än det ena än det andra. Jag har oftast rakat mina ben. Men märker ju att det gärna blir stubb, typ dagen efter! Så det är ju inte det bästa om man vill ha ett långvarigt resultat. Har testat vaxning hemma, men det var ingen hit, samma med hårborttagningskräm. Men jag tror jag ska testa vaxning på salong i Göteborg. Vaxning Göteborg är ju bra på det sätt att de vet vad de gör. Sen gör det väl lite ont när de rycker.

Testa vaxa ni vet vad

Det finns ju de som gör en sån så kallad brasiliansk vaxning. Alltså att man tar bort håret där nere. Jag vet inte om jag skulle vilja göra det. Dels ha en främmande människa mellan benen och dels då smärtan det måste innebära att dra bort det håret! Nej, det får räcka att man är hårfri på ben och under armar tror jag!

Boka tid för vaxning

Jag tror jag ska söka fram en bra salong som kan hjälpa mig med vaxningen. I alla fall till sommaren. Det är då man vill ha släta ben som håller. Det eftersom att man mest har klänning och shorts på sig för det mesta, om det är bra väder vill säga. Men det får vi väl tro att det bli i år med?

22 Feb 2019