Kul med kuddar

Kuddar är nog en av de inredningsdetaljer jag gillar mest. Inte bara för att det är skönt att luta huvudet mot dem efter en stressig dag och få sova lite utan för att man kan använda dem på olika sätt. Man kan ha dem som prydnader, eller som saker som höjer rummets utseende vilket man får lära sig om man pluggar till inredare på distansinstitutet.se men de är så mycket mer! De är delar till en hemlig koja, de är trygghet när man är ledsen och man kan ha dem för att ha kuddkrig med barnen. Här får du tre tips på hur du kan ha kul med kuddar om du har barn. 

Mina roligaste tips

  1. Hela havet stormar: En lek som aldrig går ur tiden. Man får helt enkelt inte nudda golvet och man kan då lägga ut kuddarna för att ha dem att trampa på. Man kan också leka att golvet är lava och lägga dem som landgång att gå på. Perfekt balansövning, som är hur kul som helst. 
  2. Bygga koja: Man behöver i och for sig rätt många kuddar om man ska bygga en koja utan att använda andra saker. Men med en filt, några dynor från soffan och klädnypor för att hålla fast saker så kan man få till ett fort, ett gömställe eller vad man nu vill bygga. 
  3. Mysstund: Att få sitta med sina barn på ett berg av kuddar och läsa böcker är nog mitt favorit tips! Jag gillar den närhet och det mys man får på det sättet. Har du aldrig använt kuddarna på detta sätt så tycker jag ska börja här. 
7 May 2024