Varmt och skönt här hemma

Snön har fallit nu i flera dagar och det är många minusgrader utanför huset. Hade det varit förra året hade jag inte varit så glad, eftersom att då hade vi stora problem med vår värme. Men nu, vet ni vad, det har vi inte längre. Vi har nämligen sett till att satsa på att installera en värmepump. Såg nämligen reklam på nätet, om värmepump Strängnäs. Så kollade upp detta. Det var ju så klart en investering, men så värt det känner jag nu. Vi har ju dessutom ett buffertsparande för just såna här saker. Om man behöver saker till hemmet. 

Nu kan jag njuta av vintern

Nu när vi äntligen har fixat det med värmen så kan jag ju njuta av att det är vinter och inte oroa mig. Förra vintern hade vi externa element, för att få upp värmen och det syntes en hel del på vår elräkning. Det var inte så kul. Nu när det snöar så kan jag istället se fram emot att åka skidor eller ta härliga vinterpromenader ute i snön.

Satsa på värmepump ni med

Ni som med vill ha den perfekta värmen, ni ska definitivt kolla upp möjligheten att installera en värmepump hos er med. Det är en bra värmekälla och det är inte så dyrt när den väl är igång. Det finns många bra företag som erbjuder att installera sådana så väl som att de kan ge service om det skulle behövas och så vidare. 

11 Jan 2019