Upptäck fler djur än igelkotten!

Igelkottar är små söta djur, men om du vill upptäcka andra, mer exotiska djur, så ska du resa till Galapagos! Detta är rena rama drömresmålet för alla som älskar djur. Genom att åka med Inca Tours så kan du få se djurliv både på land och hav. Detta eftersom Inca Tours erbjuder en exklusiv kryssning runt dessa öar. Galapagosöarna är en ögrupp som tillhör Ecuador och består av 19 öar mitt ute i Stilla Havet, cirka 1000 km väster om fastlandet på Ecuador. Den största ön heter Isabela och Galapagos huvudö heter Santa Cruz. Galapagosöarna består av 97,5% naturskyddad yta. Det finns mängder av både växter och djur här, varav en del av dem är så kallade endemiska arter. Endeism betyder att de bara finns inom ett specifikt område.

Kombinera din resa

Inca Tours erbjuder dig att kombinera en Galpagoskryssning med en resa till Ecuador. Ecuador är som ett ett Sydamerika i ett litet format. Detta land är ungefär hälften så stort som Sverige, men har ett rikt djur och naturliv. Du kan uppleva milslånga stränder, snöklädda berg vid Anderna och det vilda Amazonas.

Inca Tours har flera kryssningsalternativ till Galapagosöarna. Du kan välja mellan lyxiga och komfortabla alternativ till lite enklare kryssningar. Alla kryssningar går att anpassa efter dig och hur du vill ha det på din resa.

Djurlivet på Galapagos

Galapagos är känt för sitt fantastiska djurliv och älskar du djur så är en resa hit ett måste. Du kan få komma att se djur så som albatrosser, sjölejon, pingviner och havssköldpaddor samt många andra arter!

20 Sep 2016