Sov gott med rätt sorts säng

Det är en del saker att tänka på när det kommer till sängar. Att välja rätt säng kan kännas svårt och det är inte alltid man hittar rätt direkt. En säng är bland den viktigaste möbeln vi har i ett hem. Vi tillbringar faktiskt upp till en tredjedel av livet i den! När du ska köpa säng så är det en del saker att fundera på. Ska det vara mjuk eller hård säng? Det beror faktiskt lite på hur du sover. Är du en person som mest sover på mage så är det en lite fastare säng du ska satsa på, medan om du ligger på sidan eller på rygg kan välja en säng som är lite mjukare och följsammare. Funderar du på om du ska välja en vanlig säng eller en kontinentalsäng och undrar vad egentligen skillnaden är? Det som skiljer dem åt är utseendet och komforten. En kontinentalssäng upplevs av många som mycket skönare och ger en känsla av att sova på hotell.

Extra sovplats

Om du inte har så mycket plats hemma,men vill ha en extra sovplats för vänner så är det bra att satsa på en bäddsoffa. WeGot har flera bäddsoffor som både är sköna att sitta i och att sova i. Även du som har stor plats kan ha nytta av en bäddsoffa.

WeGot erbjuder även ett stort utbud av både inredning och möbler online och även i sin fysiska butik i Malmö. Bor du nära eller har vägarna förbi, se till att åka till deras stora butik och provligg lite olika sängar.

19 Jul 2016