Smidigt använda en fritös

Ni vet, en riktigt bra kökspryl att ha hemma, det är en fritös! Att fritera blir så mycket enklare att göra och så är det ju bara så gott med! För att hitta bäst fritös att köpa, så kan du kolla in bästitest365. Ett annat alternativ annars är en air fryer, om du inte vill använda en massa olja. Själv föredrar jag den "vanliga" fritösen. Pommes i en sådan blir ju sjukt gott samt att det går även att fritera en massa andra goda saker.

Saker du bör fundera på inför valet av fritös, det är hur stor den ska vara, vad för rätter du friterar oftast samt hur mycket den får kosta. 

Många fördelar med en fritös

Det är enkelt att fritera med en fritös. Du kan oftast ställa in temperaturen på den och när lampan lyser grön, då är det bara att börja fritera. Det är lättare än att försöka göra det i en kastrull. Det finns en smart korg att ha det du friterar i med. Det är säkare att fritera på detta sätt än att göra det i kastrull på spisen.

I en fritös kan du bland annat fritera pommes, lökringar, mozarellasticks, kyckling, räkor, banan och mycket mer.

Fritera mera

Det är enkelt och snabbt att fritera med en fritös, så vill du börja att fritera mera, så ska du satsa på att köpa dig en sådan. Läs gärna mer om olika modeller på bästitest365.

23 Nov 2021