Skaffa alla Harry Potter prylar!

Snart är det dags för Hogwarts Expressen igen. Du vet till Hogwartskolan där alla mini-Hermiones, mini-Harry Pottrar och mini-Ron Wesleyer ska lära sig bekämpa dödsätare och onda trollkarlar som Sirius Black. Och när alla häxor och trollkarlar ska gå i trolldomsskolan gäller det att man har de rätta kläderna och trollstavarna, eller hur?

Alla saker samlade på ett ställe

Nu finns det en butik på nätet som har samlat barnens favoritprylar från till exempel favoritserie och filmer. Förutom att komma som Harry Potter med cape och trollspö, kan man skaffa replicas och prylar från Harry Potterböckerna och filmerna. Vill man inte klä sig exakt som Harry Potter kan man köpa kläder med Harry Pottertryck, tröjor, tofflor och morgonrockar med teman från någon annan favoritserie.

Handla saker som hör till Harry Potter

Här finns alla attiraljer som krävs om man vill klä ut sig till någon figur i Harry Potter. Vad sägs om trollstavar, slipsar, halsdukar och vantar som hör ihop med favoritserien? Det är roligt med maskerad och få vara någon annan för en liten stund. De större barnen kanske hellre gillar cosplay? Cosplay står för costumeplay då ungdomar klär sig i samma kläder som sin favoritseriefigur. Till det hör oftast peruker och sedan sminkar de sig så lik figuren som möjligt.

1 Aug 2017