Ser fram emot sommarlovet

Sommarlovet är inte många veckor bort nu och det är något som både jag och barnen ser fram emot. Jag ska ha lite extra ledigt denna sommaren med tänkte jag. Vad har vi då för planer? Ja en hel del är det tänkt att vi ska göra. Vi ska ut och åka en del. Ta semester med bilen, åka till olika ställen vi vill se. Eftersom vi ska resa så mycket så har jag passat på att installera en övervakningskamera här hemma, så väl som ett larm. Det sitter en övervakningskamera utomhus, samt en inne. Båda köpta på Prylstaden. Det känns tryggast så!

Njuta av sommaren

I år ska vi njuta av sommaren och verkligen göra en massa skoj. Bland annat har vi planerat in att åka till High Chaparall. Det var många år sedan vi var där, så tyckte det var dags igen. Vi ska även åka runt och campa lite, eller ja, fusk-campa, det blir i stuga. Sedan ska vi ta en tur till Gotland med. Den är en mysig ö och det var även många år sedan jag var där. Så det ser jag extra mycket fram emot. 

Be grannarna kolla huset

Då vi ska vara borta en del så ska jag be grannarna att ha koll på huset med. Samt ta in posten och kanske klippa gräset så att det ser ut som om vi är hemma. Det gäller vara smart och lura tjuvarna!

5 Jul 2019