Perfekta kläder för amning

Nu har ju jag inga små barn längre och ammar inte, men, jag har en väninna, som nyss fått barn. Hon visade mig sina amningskläder, från Love Milk. Jag säger då det, jag önskar de hade funnits på den tiden jag hade små barn. När mina var små, ja då hade jag förvisso en amnings-bh, men de plagg över de var ju mina vanliga. Det kunde vara lite krångligt att vika upp eller ner vissa tröjor. Men dessa amningskläder som min väninna har köpt, de är supersmarta och smidiga, lätta att vika ner. De ser dessutom ut som helt vanliga kläder så det går att använda dem senare med även när man slutat amma. Det är ju superbra.

Snygga gravidkläder finns det med

När jag var gravid, ja då fanns det väl gravidkläder eller mammakläder så sett, men de som finns nu, hos Love Milk. De är bra mycket snyggare än de jag hade för många år sedan. Skulle jag bli gravid igen, så vet ju jag var jag skulle köpa kläder någonstans. Tänkte att jag skriver om det här, i fall ni läsare letar efter snygga mammakläder eller amningskläder.

Är det inte vår snart?

På tal om kläder, har själv köpt mig lite nytt till garderoben, men det är mer vårkläder. Så nu vill jag att vintern ska ta slut, så att jag kan börja använda dem. Längtar tills det är lite varmare ute och skönare väder!

13 Feb 2019