Nu är det led ramper som gäller som extraljus

Jag har alltid tyckt om bilar ända sedan barnsben. Jag har varit fascinerad av framförallt styling och häftiga lampor som man emellanåt sett stora jeepar köra runt med på stan. Efter att ha gjort lite efterforskningar kring detta ämne så insåg jag att det fanns betydligt fler alternativ än utrusta bilen med vanliga runda extraljus som man ofta fått se ut på vägarna. Något som blivit mer populärt än tidigare är ljusramper. En ljusramp även kallad led ramp är ett extraljus i form av en ramp som kan kan montera på framsidan av fordonet. Det finns många led ramper som avger ett ljus på över 1000 meter men dessa är normalt sätt väldigt dyra att köpa och inte alltid så användningsbara. En led ramp kan också vara snyggare att sätta fast på bilen även om de kan vara svåra att montera på eget bevåg. Det finns en del firmor som kan hjälpa en med jobbet men jag rekommenderar att man gör detta själv och därmed sparar ett partusenlappar.

Vision X för dig som vill ha det bästa

När jag började läsa om dessa ramper och studera skillnaderna mellan modellerna så insåg jag snabbt att varumärket Vision X tillhörde toppskiktet. Tydligen är det så att dioden, optiken och byggkvalitén är markant bättre än de vanliga ljusramperna som säljs på nätet. En Vision X ramp eller led extraljus är alltid att föredra men priset på dessa premium extraljus ramper är betydligt högre. Det kan i vissa fall skilja uppemot 500% mellan ett vanligt led extraljus och ett Vision X led extraljus. Ramperna kan användas både på maskiner som arbetsljus eller på bilar som extraljus beroende på val av ljusbild. Men är Vision värd pengarna?

Det är väldigt svårt att avgöra om så är fallet men för dig som är oerhört kräsen och vill ha det absolut bästa så kan det faktiskt vara värt. Bilden visar hur en av vision x ramperna ser ut och ljuset från dessa extraljusramper kan man inte klaga på direkt. Både extraljus och ramperna från amerikanska Vision håller högsta kvalitet.

19 Sep 2016