Härligt med en plats i solen

En plats jag älskar att åka till, det är Mallorca. Det gjorde jag redan som liten med mina föräldrar. De har nu satsat på att köpa ett hus på Mallorca, så här på äldre dar. De pratade med en mäklare Mallorca senaste gången de var nere. Och sen gick det snabbt. Så de köpte hus på Mallorca på ett litet kick, med stor hjälp av mäklaren förstås. Det som är så bra med detta hus de köpte, är att det har många rum. Det innebär att jag och min familj kan åka ner och hälsa på dem när vi vill, eller låna det själva. De ska inte flytta ner på heltid, i alla fall inte riktigt än.

Vore trevligt att ha ett eget hus

Självklart vore det trevligt att ha ett eget hus där nere, på Mallis, men samtidigt, det är inte ett måste nu när mina föräldrar har skaffat ett. Det gör att vi kan få tillgång när vi vill, särskilt som det finns så många rum att tillgå. Så i år kommer vi nog att ta en lång semester tillsammans där på denna ö. 

Upptäck Mallorca du med

Om du/ni inte varit på Mallorca innan så rekommenderar jag er att ta en resa dit! Det är underbart där, bra klimat, god mat, trevlig stämning, sköna bad, ja allt man vill ha på en semester. Så testa det får ni se, ni kommer nog bli lika bitna av det som jag. 

10 Apr 2019