Funderar du på att anlita hemstädning?

Har du länge försökt engagera hela familjen att städa efter ett schema, men känner att det är svårt att få ihop det? Du kanske funderar på om det kan vara värt att satsa på hemstädning istället? Kanske du vill ha hemstädning i Göteborg? Då är det bra att satsa på en städfirma, som du känner du kan ha förtroende för. Sedan är det bra att jämföra olika alternativ med. Det för att se vad de erbjuder, vad som ingår, vad det kostar och så vidare.

Saker att tänka på

En sak att fundera på allra först är att bestämma hur ofta du vill ha städhjälp. Många städfirmor erbjuder hemstädning dels i abonnemangsform men även för enstaka tillfällen. För abonnemang går det oftast välja om man vill ha städning varje vecka, varannan vecka eller var fjärde vecka. Det gör att du kan få lite frihet i hur det ska städas och när.

Fundera även över vad det är för typ av städhjälp det är du har behov av. Alltså hur mycket det ska omfatta. Många gånger är det så att abonnemangen som städfirmor har, de innehåller ett visst antal moment. Saker utöver det kan man boka in extra. Ofta handlar det då om fönsterputsning eller liknande.

Kolla även om det är ett måste att du har städprylar och annat hemma eller om städfirman tar med sådana saker. 

Se även till att den städfirma du väljer har rätt sorts behörighet att få städa, att de har försäkring samt att de har garantier. 

14 Sep 2020