Flytt tar alltid längre tid än vad man tror

När det är dags för en flytt så är det ofta en hel del moment som ska klaffa. Dels är det en massa saker som bör göras innan själva flyttdagen, sedan är det ju en hel del saker på själva flyttdagen för att inte tala om att efteråt så är det ett måste att göra flyttstädning av den gamla bostaden. Som tur är så går det ju att anlita flyttstädning på Flyttstädkungälv.se, om du inte vill göra det på egen hand. Samma sak gäller att flytta ditt bohag, det finns ju flyttfirmor att tillgå. Det finns dock ändå saker du måste se till att göra. Bland annat bör du se till att i god tid kolla om du måste säga upp abonnemang och byta till nytt eller om det går flytta med dem. Byt adress med för hemförsäkringen samt gör din adressändring.

Packa smart

Om du väljer en flyttfirma så ingår ibland packning,  men om du vill packa själv, gör det på ett bra sätt. Passa på att kasta en massa saker, saker som är trasiga eller du inte använder längre. En del saker kan du kanske sälja eller skänka bort med. Skaffa en massa lådor, bättre ha för många än för få.

Avsätt gott om tid

Oavsett om du flyttar på egen hand, eller med hjälp så väl som om du städar själv eller bokar en städfirma i Trollhättan, så är det bra att ha gott om tid för din flytt. Det eftersom det har en förmåga att alltid ta längre tid än vad man tror. 

3 Aug 2020