En tur till Skåne

Jag har planerat att snart åka ner till Skåne. En av mina barndomskamrater bor där, hon jobbar med naglar Malmö, har en nagelsalong i Malmö, som hon startade för ett par år sedan. Tanken är att jag ska vara där hela helgen och så ska vi umgås och ha det trevligt. Hon ska få göra mina naglar, så ska jag baka något gott som tack för hjälpen tänkte jag. Vad exakt vi ska hitta på vet jag inte. Min kompis får väl överraska mig helt enkelt. Det var flera år sedan jag och hon sågs, men vi brukar snabbt komma tillbaka där vi var senast om man så säger.

Blir att ta tåget

Jag har ingen som helst lust att ta bilen ända till Skåne så har bokat in mig att åka tåg. Det brukar ju fungera rätt bra. Fördelen med det är att man kan göra annat. Som att läsa eller sova lite eller så. Det kan man inte om man ska köra bil. 

Baka en tårta

Det kommer bli att jag bakar en tårta till vännen som tack för hjälpen, med naglarna. Detta eftersom att dels så vet jag att hon älskar tårtor och dels för att hon fyller ju faktiskt år bara ett par dagar efter jag åkt hem igen. Men det kan ju passa bra att fira henne när jag ändå är där och hälsar på. Sen får vi väl se vad resten av helgen blir. 

18 Feb 2019