Det är så varmt i sovrummet!

Den här sommaren har varit varm, så varm! Missförstå mig inte, sommaren är fantastisk, jag älskar sol, älskar värme och är glad att det för en gång skull har varit en sommar som det vart så bra väder med! MEN! Det jag är mindre glad över, det är att det är så varmt i vårt sovrum. Solen gassar in där och värmer upp det så in i norden! Detta trots att jag har satt upp persienner. Men, jag tror att jag får komplettera med lite annat för att det ska bli svalare. Det är inte skönt att sova, eller rättare sagt det går inte sova, när det är för varmt.

Markiser och fläkt

Jag tror att jag även ska investera att sätta upp en markis utanför fönstret, så att det blir mer skugga. Sedan får jag nog köpa en fläkt. Jag har en liten sån, bordsfläkt, men den ger inte tillräckligt med kyla. Kanske man ska satsa på en större man har på golvet eller kanske till och med ha en i taket?

Mycket bad blir det

Denna sommar har vi dragit med ungarna till sjön rätt ofta! Det för att svalka av oss. Jag hade önskat att vi hade haft en pool. Nu är det kanske lite sent att tänka på att skaffa en. Men om det blir en likadan sommar igen, då ska vi nog faktiskt ta och investera i även detta!

27 Aug 2018